Kotasyon Listesi

Kategori Ürünler
HUBUBAT Arpa, Bagala-Karamuk, Buğday, Çavdar, Çalkantı, Çeltik, Darı, Kaplıca, Kuşyemi, Mısır, Pirinç, Yulaf
HUBUBAT MAMÜLLERİ Arpa Kırmızı, Buğday Kepeği, Buğday Unu, Bulgur, İrmik, Makarna, Nişasta, Rasmol
BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ Bakla, Bezelye, Börülce, Burgak, Çulbant, Parıl, Fiğ, Kurufasulye, Mercimek, Nohut
YAĞLI TOHUMLAR Anason, Ayçiçeği, Haşhaş Tohumu, Hardal Tohumu, Keten Tohumu, Kolsa-Rapitsa, Melengiç, Pamuk Çekirdeği, Soya, Susam, Tütün Tohumu, Yer Fıstığı, Kendir-Kenevir Tohumu
KÜSPE VE PİRİNA Küspe, Pirina
NEBATİ YAĞLAR Araşit-Yer Fıstığı, Ayçiçeği yağı, Besir yağı, Fındık yağı, Defne yaprağı, Haşhaş yağı, Kakao yağı, Keten besiri, Kolna-Rapitna yağı, Mısırözü yağı, Nebati margarinler, Palm yağı, Pamuk yağı, Pirina yağı, Soya yağı, Susam yağı, Tütün yağı, Zeytin yağı
HAYVANİ YAĞLAR Süt Yağları: Kaşar yağı, Krema, Sade yağ, Tereyağı
Diğer Hayvani Yağlar: Donyağı, Gömlekyağı, İçyağı, Kuyruk yağı
ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ Bitkisel Gıda Maddeleri: Olikon, Konserve, Kuru Bamya, Kuru Soğan, Patates, Pekmez – Ağda, Sarımsak, Tahin, Turşu, Zeytin
Hayvansal Gıda Maddeleri: Bal, Et (Büyükbaş, Küçükbaş, Kümes Hayvanı tavuk-piliç eti), Kavurma, Pastırma, Peynir, Salam, Sucuk, Süt Tozu, Yumurta
KURU VE YAŞ MEYVELER Kuru Meyveler: Antep Fıstığı (İç, Kabuklu), Armut Kurusu, Badem (İç, Kabuklu), Ceviz (İç, Kabuklu), Çam Fıstığı, Elma Kurusu, Erik Kurusu, Fındık (İç, Kabuklu), Kabak Çekirdeği, Kayısı Kurusu, Keçi Boynuzu, Kestane, Kuru İncir, Kuru Üzüm, Leblebi, Vişne Kurusu, Zerdali Kurusu
Yaş Meyveler: Altıntop, Elma, Kayısı, Mandalin, Limon, Portakal, Zerdali
MEYVE ÇEKİRDEKLERİ Erik Çekirdeği, Kayısı Çekirdeği, Keçi Boynuzu Çekirdeği, Şeftali, Zerdali
ORMAN MAHSULLERİ Bükümlü İpek, İpek, İpek Kozası (Kuru, Yaş), Keçi Kılı, Kandir Elyafı, Keten Elyafı, Pamuk (Çekilmiş, Çekilmiş Kaba Balya, Çekirdekli, Lif Döküntüsü, Linter), Pamuk İpliği, Tiftik, Viskon – Viskon İpliği, Ustübü, Yapak, Yün
TEKSTİL HAMMADDELERİ Kasaplık Canlı Hayvanlar:Büyükbaş (Boğa, Buzağı, Dana, Deve, Düve, İnek, Malak, Manda, Öküz, Tosun), Küçükbaş (Keçi, Koyun, Kuzu, Oğlak), Kümes Hayvanları (Tavuk, Piliç Damızlık Civciv)
Diğer Canlı Hayvanlar: At, Katır, Merkep
CANLI HAYVANLAR Balmumu, Cehri, Defne Yaprağı, Ihlamur Çiçeği, Kavak, Kereste – Tomruk, Kitre, Mahlep, Mazı, Meyan Balı, Meyan Hülasa, Meyan Kökü, Öğütülmüş Palamut, Palamut, Palamut Hülasa, Sahlep
HAM DERİLER Kasaplık Hayvan Derileri:Büyükbaş (Deve deriş, Malak derisi, Manda derisi, Sığır derisi), Küçükbaş (Keçi derisi, Koyun derisi, Kuzu derisi, Oğlak derisi)
Diğer Hayvan Derileri: At derisi, Beygir derisi, Katır derisi, Kısrak derisi, Merkep derisi
AV DERİLERİ Ayı derisi, Çakal derisi, Karaca derisi, Kaplan derisi, Kunduz derisi, Kurt derisi, Porsuk derisi, Sansar derisi, Tavşan derisi, Tilki derisi, Vaşak derisi, Yaban kedisi derisi, Vahşi Hayvan Derileri
ÇEŞİTLİ MADDELER Aspir, Bağırsaklar (Büyükbaş ham, Büyükbaş işlenmiş, Küçükbaş ham, Küçükbaş işlenmiş), Boynuz, Çemen, Çörek otu – karaot, Çöven, Kara tohum, Kazmin, Kırmızı biber, Kekik otu, Kişniş, Kıska – arpacık, Kimyon, Mısırözü, Rezyona, Sabun, Süpürge teli, Süpürge tohumu, Toz biber, Adaçayı, Ihlamur